Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest wt gru 24, 2024 6:31 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: śr mar 08, 2006 10:19 pm 
Awatar użytkownika

gdzie we Wrocku są fajne sklepy z lampami?
zwiedziłam już te najbardziej oczywiste
Obi,Castorama, LM, oglądałam też w Kare ale tylko 2 mi się spodobały a potrzebuję 10 :(
w jakis normalnych cenach szukam of kors :wink:

Tytuł:
PostZamieszczono: śr mar 08, 2006 10:41 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Nie wiem dokładnie jakich szukasz (Chiny czy Italia)*, można też zobaczyć w sklepie "Domar" na Braniborskiej (parter), w byłym Sconto na Krakowskiej (po wejściu w lewo)>> sort italia.. no i odpowiednia cena. Albo nieco bliżej w centrum AB od strony Armii Krajowej - nazwy sklepiku nie pamiętam ale wybór też na zamówienie.

*- z tą kwestią w przypadku oświetlenia spotkałem się kilka razy. Chodzi oczywiście o jakość wykonania i cenę.

Ostatnio zmieniony czw mar 09, 2006 10:26 am przez Kaz van der Wroc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 09, 2006 12:15 am 

jesli szukasz lamp, to warto zerknac na stronke szwedzkiej firmy Markslojd (cos jak IKEA, ale przynajmniej nie tak oklepane)
nie maja swojego sklepu we Wroclawiu, ale sa ich produkty dostepne sa w wielu marketach i np. w Domarze - a wzornictwo warte jest uwagi.
ja ich lampy kupilam w Praktikerze bodajze i dopiero ogladajac katalog okazalo sie, ze te nieoznaczone firmowo lampy z promocji to wlasnie markslojd ;)
dodatkowo polecam obejrzenie ich produktow na stronce niemieckiej czy innego kraju, bo u nas pewnie takie beda za jakis czas...
http://www.markslojd.pl/

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 09, 2006 7:42 am 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Nie
Jest jeszcze taki osobny sklepik na parkingu koło Curdefura, aczkolwiek mnie osobiście tamtejsze ceny zastrzeliły... ;)

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 09, 2006 12:02 pm 
Awatar użytkownika

Cytuj:
Jest jeszcze taki osobny sklepik na parkingu koło Curdefura, aczkolwiek mnie osobiście tamtejsze ceny zastrzeliły...
do którego obecnie po splajtowaniu lamp przeniosło sie BeverlyHills :D

dzieki,wszystkie podane adresy sprawdze :D
Kazinsky fakt,ze kraj pochodzenia to 60%ceny. np identyczna lampa w kare kosztuj 1600zł a w LM 470 :D

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 09, 2006 12:30 pm 

Cytuj:
w byłym Sconto na Krakowskiej (po wejściu w lewo)>> sort italia.. no i odpowiednia cena.

tam sa b. fajne lampy, ale mile jest to, ze desperat moze sobie zrobic np. abazur na zamowienie z tych materialow, ktore tam sa, bo to sklep producenta (mam nadzieje, ze to taniej wychodzi; oni maja dziwny zwyczaj laczenia np. modernego plastiku z patynowanym mosiadzem czy cos takiego...) a mnie raczej ten plastik pociaga ;)
ich drugi sklep jest blisko Rynku przy Igielnej chyba, ale tam nic ciekawego nie ma poza ekspedientka ;)

http://volta-lampy.pl/glowna.html - tu jest rewelacyjne wzornictwo z Czestochowy ;) szczegolnie te z "volta r"

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.