Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest pn gru 23, 2024 6:13 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: ndz wrz 11, 2011 7:51 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
Mogę się wypowiedzieć o żłobku na Wagnera 7. Mój Synek od pierwszego dnia bardzo dobrze czuł się w tym żłobku. Mogłam to sprawdzić bo był cały czas on-line, a kamerka była specjalnie nastawiona na niego żebym mogła go obserwować. Pewnym minusem jest to że muszę sama dawać jedzonko, ale mam pewność że się nie zatruje co ostatnio podobno jest nagminne w innych żłobkach. Z opiekunek jestem bardzo zadowolona, widać że Karol do nich ciągnie jak tylko go przynoszę. Wiem, że jak nie zje obiadku na raz to później dostanie resztę. Jedno zdanie na temat właścicielki pani Bożenki. Trzecia Babcia dla mojego Synka, śpiewa, tańczy i widać że robi to bo to lubi, a dzieci do niej lgną. Polecam. Chociaż może wiecie jak to jest że wszystkie żłobki, przedszkola jakie sprawdzałam nie są otwierane przed 7.00 tylko za dopłatą? Czy tylko ja pracuję na 7.00? To jedyny mój problem :-)

PostZamieszczono: śr sty 04, 2012 8:33 pm 

Ja polecam klub dla dzieci "Edubabies"

PostZamieszczono: pn sty 09, 2012 4:53 pm 

Ja polecam "Edubabies" do którego uczęszcza moja 3 -letnia córka . Dziecko szybko się zaadoptowało i chętnie chodzi do przedszkola. Stale uczy się nowych rzeczy ( zajęcia muzyczne,artystyczne,j.angielski) co potem demonstruje w domu ku mojemu wzruszeniu i dumie :-).
Agnieszka Krzyżaniak

PostZamieszczono: pn sty 16, 2012 1:10 pm 

Podpisuję się pod powyższą opinią, moja Zuzia też szybko się zaadaptowała i polubiła "ciocie" w przedszkolu. Bardzo się tam rozwinęła i uspołeczniła.
Panie dokładają wszelkich starań, żeby dzieci dobrze się tam czuły, nie nudziły się i były zadbane.

PostZamieszczono: śr sty 09, 2013 8:52 am 
CPR Vertical Team
Awatar użytkownika

Witam,

Ponieważ ostatnie opinie mają już trochę czasu mam prośbę do rodziców dzieci posyłanych do żłobka InfatHouse (Wagnera7).
Chciałbym poznać Wasze aktualne zdanie na temat żłobka i opieki nad dziećmi od 6M.
Ewentualnie jakie inne żłobki w okolicy polecacie ?

Może być na priv.

PostZamieszczono: ndz lut 03, 2013 11:39 pm 

Witam ponownie, Synkowi za dwa miesiące minie dwa lata chodzenia do Infant.... Jak dla mnie takie stwierdzenie ma swoją wartość. Wybór żłóbków jest spory, a dla swoich dzieci chcemy jak najlepiej. Często żałuję że mam pracę taką jak mam i nie mogę dać dziecka do żłobka na pięć godzin i do domku. Mam jednak komfort wiedząc że moje dziecko będąc w żłobku 9 godzin ma się dobrze. Na przywitanie Pani przytula Synka jak ja gdy po niego przychodzę! Więź między Paniami a dzieckiem jest widoczna po pierwszej minucie. Szczerze mówiąc poprzednie wpisy chyba są "sponsorowane", bo żadne z poprzednich zarzutów nie potwierdzę, a Synek już sporo mówi i mam możliwość skonfrontowania tego co się dzieje w żłobku.
Więcej pisać nie będę, ani namawiać każdy ma swoją wolę i rozsądek. Pozdrawiam

PostZamieszczono: pt kwie 19, 2013 3:33 pm 

Ja bym polecił EduBabies, ale mogę być mało obiektywny ;) Ale z tego, co widzę opinie są bardzo dobre, a żłobek i przedszkole nadal funkcjonują :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.