Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest ndz gru 22, 2024 8:56 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: pt lis 16, 2012 1:42 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
To może powiesz dlaczego?

PostZamieszczono: pt lis 16, 2012 4:38 pm 
CPR Vertical Team
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Nie
To może ja dodam w temacie. Ale tym razem pozytywnie.

Sam nie skorzystałem, bo mam zasadę, że jak mnie fachura wystawi, to nie ma powrotu.

Ale przycisnięta terminem, skorzystała dziewczyna. Pan naprawił wszystko co trzeba, porządnie, elegancko. Nawet zostawił po sobie idealny porządek. Widziałem, sprawdziłem.

PostZamieszczono: pt mar 22, 2013 12:27 am 
Awatar użytkownika

Bardzo polecam usługi Michała. Właśnie wykończył mi nowe mieszkanie, było mnóstwo prac budowlanych - przestawianie ścian, przerabianie instalacji, wykończenie wszystkiego (gresy, mozaiki, kamień dekoracyjny, malowanie, w tym farba strukturalna) - wszystko zrobione solidnie, sprawnie, dokładnie i czysto. Doradzał w kwestiach materiałów, podpowiadał fajne rozwiązania.
Jest cierpliwy i wyrozumiały dla fanaberii klientów:) A przy tym uczciwy, słowny i spoko gość.

PostZamieszczono: czw kwie 02, 2015 7:35 pm 

Odświeżam temat, bo naprawdę warto. Właśnie jestem po remoncie całego salonu i szczerze polecam. Pan Michał to solidna firma. Kompetentny, konkretny, dokładny i przede wszystkim dotrzymujący słowa. Fachowiec jakich ze świecą szukać.

PostZamieszczono: pn sty 18, 2016 2:58 pm 

Chciałam polecić Pana Michała za super jakość wykonanych u mnie prac remontowych. Na kolejny ogromny plus - czystość pracy - zarówno w trakcie, jak i po jej zakończeniu. Wszystko odbyło się terminowo i zgodnie z planem. Został położony kamień na ścianie w przedpokoju, pomalowana łazienka oraz sufit podwieszany. Pan Michał również ma fajne pomysły i potrafi doradzić, a także szczegółowo wszystko uzgadnia. Jest także uczciwym, przemiłym człowiekiem. Gratis - wielkie poczucie humoru :) Na pewno jeszcze skorzystamy z usług.

PostZamieszczono: śr sty 20, 2016 11:29 am 
Awatar użytkownika

Potwierdzam:)
Pan Michał był u nas już 2 razy (malowanie, tapetowanie, elektryka, gładzie etc.)
Solidny, słowny, miły i potwierdzam słowa przedmówczyni - naprawdę cierpliwie znosi kaprysy Klientów (zmiany i nowe pomysły:))
Pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.