Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest czw gru 26, 2024 5:49 am

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nasza wiosna...
PostZamieszczono: wt kwie 26, 2011 1:50 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
Witam,
Zapraszam do odwiedzenia naszego salonu i zapoznania się z wiosennymi nowościami.

Na uwagę zasługuje:
- peeling migdałowy (alternatywa dla kwasów AHA i BHA oraz mikrodermabrazji, której nie polecamy w sezonie wiosenno-letnim)
- manicure hybrydowy (alternatywa dla żeli, akryli i tipsów, których nie polecamy ze względu na nienaturalny wygląd paznokcia oraz znaczny stopień uszkodzenia płytki)
- manicure japoński (regenerujący płytkę, nadający zdrowy, naturalny wygląd).
(wszystkie te zabiegi są w tej chwili w promocyjnych, wiosennych cenach)

Przewidzieliśmy również ofertę pozwalającą jeszcze przed sezonem letnim - szybko, zdrowo i z korzyścią dla skóry: schudnąć, ujędrnić ciało, oczyścić organizm...

Zapraszamy
http://www.kobietaodnowa.pl" target="_blank
71 725 74 88

PostZamieszczono: sob kwie 30, 2011 7:27 am 

szkoda tylko, że w waszym salonie nie wszystkie klientki są traktowane tak samo. Zgłosiliście się do grupera by się zapewne zareklamować, niestety jednak muszę przyznać, że w moim przypadku zadziałało to jako antyreklama. Już na pierwszy rzut oka widać, że jak przychodzi klientka, która wykupiła sobie u was karnet to Pani z obsługi z nią rozmawia, pomaga jje wykonywać ćwiczenia, podpowiada jak zrobić coś lepiej. Natomiast klientki z grupera ćwiczą sobie same, bo Pani z obsługi sobie herbatkę przy laptopie w najlepsze pije. NIE POLECAM nikomu.

PostZamieszczono: śr maja 04, 2011 9:21 pm 

Witam,
Każda opinia jest dla mnie cenna więc na pewno zwrócę na to uwagę.
Szkoda tylko, że Pani się nie przedstawia i nie zgłosiła swej uwagi bezpośrednio mnie, mogłabym wtedy od razu zareagować.
Klientki grupera to dla nas takie same klientki, jest kilka Pań z Vivaldiego, które po promocji "gruperowej" wykupiły u nas pakiety na dalsze ćwiczenia, co znaczyło, że były zadowolone z naszej obsługi.
Chciałabym tylko dodać, że z ćwiczeniami jest różnie, niektóre Panie życzą sobie, aby być obok, niektóre nie (określamy to czysto subiektywnie i intuicyjnie), czasem staramy się po prostu być obok i nie przeszkadzać. Jeśli była Pani u nas w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy i twierdzi Pani, że jedne klientki były traktowane inaczej niż inne, to pragnę poinformować, że 3/4 z nich, a może nawet więcej było klientkami grupera, gdyż sprzedało się 300 kuponów i mamy obowiązek wszystkie te klientki obsłużyć.

Tak więc raz jeszcze przepraszam, mam nadzieję, że to jednostkowa opinia, gdyż o atmosferę w gabinecie oraz obsługę klientek ćwiczących staram się bardzo dbać, zgodnie z filozofią Kobiety odNOWA - udzielać informacji na temat zdrowego odżywiania, oczyszczania organizmu, wpływu ćwiczeń na sylwetkę itp. - co mam nadzieję potwierdzą w razie konieczności nasze stałe klientki:)
Pozdrawiam
Monika Krzykwa

PostZamieszczono: ndz maja 22, 2011 1:54 pm 

Mieszkaniec osiedla: Nie
Zgadzam się z przedmówczynią, ja również nie polecam nikomu tego salonu. Selekcja klientek to chyba ich motto przewodnie. Miałam kupony z grupera i mi powiedziano, że mam ćwiczyć po 30 minut na rolleticu i 30 minut na łóżkach przy czym inne panie z którymi rozmawiałam za ten sam kupon ćwiczyły po godzinie. Szkoda tylko, że dowiedziałam się o tym przy ostatnim kuponie i całe szczęście że miałam ich tak mało.

PostZamieszczono: ndz maja 22, 2011 2:06 pm 

myślałam że tylko ja mam bardzo niemiłe doświadczenia z tym salonem :? Byłam raz kilka miesięcy temu Nigdy więcej tam nie zaglądałam i nigdy już nie skorzystam z ich "usług"

PostZamieszczono: ndz maja 22, 2011 10:44 pm 

moim zdaniem panie z salonu są bardzo miłe,ale niestety nie idzie to w parze z jakością wykonywanych usług. szkoda wydanych pieniędzy...

PostZamieszczono: pn maja 23, 2011 2:42 pm 

Rozpętała sie wojna, trzeba śledzić.

PostZamieszczono: pn maja 23, 2011 6:06 pm 
Awatar użytkownika

e tam wojna, po prostu dobrze wiedzieć gdzie nie wydawać na darmo pieniedzy :) reklamę sobie samemu zawsze łatwo zrobić, ale wiadomo że i tak najlepsza reklama to zadowoleni klienci :) może teraz dzięki temu bedą rabaty i promocje :lol:

PostZamieszczono: pn maja 23, 2011 8:52 pm 

Ja w prawdzie nie byłam klientką tego salonu, ale pracowałam tam przez jakiś czas i nie otrzymałam za to wynagrodzenia, była to umowa "ustna" bez okresu wypowiedzenia, niestety po moim zwolnieniu okazało się inaczej, więc przestrzegam wszystkich potencjalnych pracowników, żeby nie dali się nabrać tak ja, że jako studenci czy uczniowie sobie dorobią, bo to jest klasyczny przykład jak sie wykorzystuje biednych studentów, którzy wkładają duzo serca i własnych chęci w pracę, a są robieni poprostu w "balona".

PostZamieszczono: pn maja 23, 2011 10:56 pm 

Nie znasz kodeksu pracy? Jak mozna zawrzec ustna umowe i pozniej sie dziwic ze CI eni zaplacicli :lol:

Inka pisze:
Ja w prawdzie nie byłam klientką tego salonu, ale pracowałam tam przez jakiś czas i nie otrzymałam za to wynagrodzenia, była to umowa "ustna" bez okresu wypowiedzenia, niestety po moim zwolnieniu okazało się inaczej, więc przestrzegam wszystkich potencjalnych pracowników, żeby nie dali się nabrać tak ja, że jako studenci czy uczniowie sobie dorobią, bo to jest klasyczny przykład jak sie wykorzystuje biednych studentów, którzy wkładają duzo serca i własnych chęci w pracę, a są robieni poprostu w "balona".

PostZamieszczono: pn maja 23, 2011 11:02 pm 
Awatar użytkownika

Własnie miałam jutro wykupic tam karnet na rolletic i łózka ale jak czytam wasze wypowiedzi to chyba sie jednak wstrzymam i poszukam czegos poza osiedlem...

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 8:20 am 

Ja mam całkiem inne zdanie na temat Kobiety OdNowa :-) . Tydzień temu byłam pierwszy raz skorzystać z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Mimo tego, że nie wydałam mnóstwa pieniędzy byłam potraktowana bardzo profesjonalnie i z dużą uwagą. Jakość usługi również nie budzi moich zastrzeżeń - manicure i pedicure wykonane bardzo starannie, lakier na paznokciach bardzo dobrze się trzyma i nie mam żadnych odprysków. Co jednak najbardziej istotne - z zachowaniem wszystkich zasad higieny (zwracam na to szczególną uwagę bo pracuję w szpitalu).
Myślę, że każdy ma prawo wyrobić sobie własne zdanie na temat tego salonu i nie powinien kierować się uwagami innych, bo nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że w wypowiedziach poprzedników wypływa na wierzch "polska żółć".
Ja nie widzę powodu, by jeździć do miasta do innych kosmetyczek i nadal pozostanę klientką tego salonu :) .

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 8:43 am 
Awatar użytkownika

i zarejestrowałaś się tabletko specjalnie dziś żeby napisac tę jedną opinię? ;)

moim zdaniem to żadna żółć, każdy ma prawo być niezadowolonym i wyrazić swoja opinię :) nie zauważyłam żeby leciały jakieś niestosowne teksty, uwagi czy wyzwiska, raczej subiektywna ocena pracy salonu i jego oferty.

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 9:45 am 

:lol: wiedziałam, że będzie uwaga odnośnie mojego dzisiejszego zalogowania się :-) Ale nie było wcześniej tematu, który by mnie tak "ruszył" i na który miałabym coś do powiedzenia. Może rzeczywiście nadwrażliwa jestem, ale chcę przedstawić swój punkt widzenia - tak dla równowagi - choć to chyba jedyny pozytywny post w tym temacie...
Ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie :)

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 12:04 pm 
Awatar użytkownika

na PauleN zawsze mozna liczyc...
szkoda tylko, ze nie czepilas sie "klienki" i "buby" - w koncu one tez zarejestrowaly sie wylacznie po to, by zmieszac salon z blotem

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 12:12 pm 
Awatar użytkownika

Trojka pisze:
na PauleN zawsze mozna liczyc...

:lol: na Ciebie także, może czas nauczyć się czytania ze zrozumieniem, a nie pisać że ktos się kogoś czepia? Nie zauważyłaś pytania? Ciekawa interpretacja.

Trojka pisze:

szkoda tylko, ze nie czepilas sie "klienki" i "buby" - w koncu one tez zarejestrowaly sie wylacznie po to, by zmieszac salon z blotem

a to już Ty powiedziałaś 8) kto wie, może i tak zrobiły, dokładnie z tego samego powodu co tabletka - bo akurat ten temat je ruszył :lol:

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 12:49 pm 

szkoda tylko, ze nie czepilas sie "klienki" i "buby" - w koncu one tez zarejestrowaly sie wylacznie po to, by zmieszac salon z blotem[/quote]

Ha! A jednak nie tylko ja mam wrażenie, że jest grupa ludzi co chce sobie na OdNowionej Kobiecie "pojeździć" 8).
Absolutnie nie miałam zamiaru nikogo się czepiać i niech nikt nie bierze moich wypowiedzi osobiście.
Jeśli ktoś się jednak zdecyduje na wizytę w osiedlowym salonie to niech wie, że choć jedna klientka była zadowolona :) JA

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 1:22 pm 

A co do mnie kodeks pracy nie obejmuje potencjalnej umowy zlecenie, a tak to zostało mi walczyć o swoje i uczyć się na błędach.

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 2:07 pm 

Jak ja na to patrzę z zewnątrz to bubaa i klientka nie są mieszkankami osiedla, więc po co miałoby być im konto na forum wcześniej? a co do tabletki to nie wiem jak można nie korzystać z forum , ja mieszkam tu od niedawna, ale to jest zbiór podstawowych informacji sądze, że warto wiedzieć co dzieje sie na naszym osiedlu. ;D
I tyle ode mnie :)

PostZamieszczono: wt maja 24, 2011 2:58 pm 
Awatar użytkownika

tabletka pisze:
Jeśli ktoś się jednak zdecyduje na wizytę w osiedlowym salonie to niech wie, że choć jedna klientka była zadowolona :) JA

nie jestes jedyna ;)
pedicure mialam zrobiony swietnie :)
a znam dziewczyny, ktore chodza tam np. tylko na henne - za grosze - sa traktowane bradzo dobrze i rowniez sa zadowlone...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+2godz.