Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest czw sty 16, 2025 6:55 am

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: pn lut 16, 2009 3:20 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
Czy ktos ma moze namiary tel na rezydujacego w poblizu agenta (np PZU)w celu szybkiego ubezpieczenia mieszkania?
Opcja brokera z Centrum handlowego Gaj odpada-probowali mnie juz kiedys oszukac.
Darvid

PostZamieszczono: pn lut 16, 2009 9:42 pm 
Awatar użytkownika

Ja mogę polecić ubezpieczenie w Allianz. Jest taki krótki pakiet - OC + całkiem fajna suma ubezpieczenia (chyba 50 000 lub 80 000 nie pamiętam dokładnie) i to za 180zł/rok pod warunkiem, że nie mieszkasz na parterze, bo wtedy trochę więcej. Moja agentka to Justyna Darowska 792 896 778. Ona pracuje na Legnickiej co prawda (w tym centrum koło Kauflandu/ Toyoty Alan Auto nad Petrą Gyros ;) ), ale z tego, co wiem, to gdzieś w okolicach nowej akademii medycznej też jest biuro Allianzu.

Edit: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &cId=&sId=
chyba gdzieś na Oraczy jest ten Allianz, ale głowy nie dam, bo tak tylko mi się szyld w oczy rzucił, jak gdzieś tam jechałem. Ja z Justyny jestem bardzo zadowolony - fajna, młoda i ambitna osoba, doradzi jakie ubezpieczenie jest dobre, bo jak Ci zależy na wyższej kwocie to jest jakiś wspólny parasol czy coś (opłacalne przy ubezpieczeniu auta, itd.) Ogólnie u nas wystarcza wnętrze, bo teoretycznie mury są ubezpieczone przez wspólnoty :)
Wypełnienie wniosku zajęło jakies 15 minut, ubezpieczenie obowiązuje od północy, a zapłaciłem przelewem :)

PostZamieszczono: pn lut 16, 2009 11:08 pm 
Awatar użytkownika

Witam,
jeżeli opinia przedmówcy wzbudziła Twoje zainteresowanie, to nieskromnie polecam usługi mojej Agencji Allianz , która jest jeszcze bliżej zlokalizowana ---- Ferio Gaj na Świeradowskiej telefon: 33-88-090 , 601/751-222 mailto:jaroslaw.ficnerski@port.allianz.pl
jako mieszkaniec osiedla zapewniam polisę z dostawa do domu :lol:
pozdrawiam
Jarek Ficnerski

PostZamieszczono: wt lut 17, 2009 2:39 pm 

Bardzo dziekuje.skorzystam na pewno. :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.