Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest ndz gru 22, 2024 7:16 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostZamieszczono: czw gru 30, 2004 5:42 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Raczej autostopowicza z kierowcą :hahaha:

Tytuł:
PostZamieszczono: pt gru 31, 2004 9:53 am 
Awatar użytkownika

Ja zostałem dziś uratowany przez naszego kochanego Vivaldianina, niestety 145 u nas nie jeździ (w Sylwestra, czego nie wiedziałem obowiązują sobotnie? rozkłady jazdy) i stałem jak ten ciołek na przystanku. Niestety należę chyba do tych nielicznych co dziś pracują. Ale na szczęście zostałem zabrany i podwieziony pod same drzwi roboty przez współmieszkańca (Wielkie Dzięki).
Pozdrawiam wszystkich!!!!! :D :hej:

Tytuł:
PostZamieszczono: pt gru 31, 2004 11:51 am 
Awatar użytkownika

Krzysztof Stefaniak pisze:
Ja zostałem dziś uratowany przez naszego kochanego Vivaldianina, niestety 145 u nas nie jeździ (w Sylwestra, czego nie wiedziałem obowiązują sobotnie? rozkłady jazdy) i stałem jak ten ciołek na przystanku. Niestety należę chyba do tych nielicznych co dziś pracują. Ale na szczęście zostałem zabrany i podwieziony pod same drzwi roboty przez współmieszkańca (Wielkie Dzięki).
Pozdrawiam wszystkich!!!!! :D :hej:

jak mogłeś nie wiedzieć że dziś sobota ?! przecież dziś pracują tylko naiwni i nieliczni. :idea:
Przynajmniej wg ZDIKu i MKP :?

Pozdrawia również dziś pracujący i wyrolowany przez komunikację publiczną ! :shock:

Tytuł:
PostZamieszczono: pt gru 31, 2004 2:45 pm 
Awatar użytkownika

Ja pasażerka MPK - weteranka sprawdziłam wczoraj rozkład na Bardzkiej, bo u nas na przystanku to się dziady nie pofatygowały :roll: A już się nauczyłam, że ze ZDiKiem to nigdy nic nie wiadomo :evil:

No więc trochę mi głupio, że nie pomyślałam, żeby poinformować innych o tej nielogicznej i nieprzewidywanej zmianie w rozkładzie jazdy.

Proponuję więc aby trzymać rękę na pulsie i umieszczać na forum takie zmiany w rozkładzie, bo dużo z nas korzysta z MPK, a nie wszyscy doczytają o tych zmianach na przystankach.

P.s. 610 jeździ do końca dnia zgodnie z świątecznym rozkładem.
Jutro zawieszona jest linia 145, ale to chyba mało istotne, bo to i tak weekend

Tytuł:
PostZamieszczono: pt gru 31, 2004 4:01 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Nie
No to ja też dałem się zrobić, ponieważ rano wracałem do domu 610 i kląłem na czym świat stoi bo spóżnił się 30min., a faktycznie przyjechał planowo według świątecznego rozkładu. :oops:

Tytuł:
PostZamieszczono: ndz sty 02, 2005 1:45 pm 
Awatar użytkownika

Kasiula pisze:
Ja pasażerka MPK - weteranka sprawdziłam wczoraj rozkład na Bardzkiej, bo u nas na przystanku to się dziady nie pofatygowały :roll: A już się nauczyłam, że ze ZDiKiem to nigdy nic nie wiadomo :evil:

ja też to wcześniej sprawdziłem, ale pomstowałem na MPK?ZDIK że z dnia bądź co bądź pracującego zrobili sobie dzień wolny. A przecież to oni powinni byc dla pasażerów!
Wieczorem to samo tłok na przystankach a TAXI (do których nie można się było dodzwonić) przeżywały oblężenie - a wystarczyło by w ten - wyjątkowy -wieczór jeździło więcej autobusów , tak jak np. na 1 . listopada! Ale o czym ja mówię :roll:

PostZamieszczono: pt mar 04, 2005 10:24 pm 

mam taką ideę - aby ułatwic jutro dotrzec na zebranie tym co mieliby jechac autobusem - to ci zmotoryzowani niech zgloszą w tym watku ilość miejsc do wykorzystania.

Ja mogę zabrać na zebranie 4 osoby. Zapraszam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa UTC+2godz.