Powiem Wam tak:
Jeżeli chodzi o serwis blacharsko-lakierniczy to moim zdaniem nie ma lepszego niż GTD Auto na Szwajcarskiej.
http://gtd.pl/" target="_blank" target="_blank Całkiem niedawno odebrałem od nich samochód i jestem bardzo zadowolony z naprawy

DANKA - po drobnej kolizji mogą wyjść dziwne rzeczy. Ja uderzyłem lekko przodem, nawet poduchy nie wystrzeliły, a poszła masa elementów... Dobry serwis powie Ci jak to najlepiej załatwić (i najtaniej jeśli nie masz AC). Moja koleżanka kiedyś mocno łupnęła Lanosa i nie miała AC i też była bardzo zadowolona z GTD

Kurna, ale zareklamowałem

A niech mają, od zadowolonego klienta

Co do mechaniki... z Hondami nie miałem wiele wspólnego, zawsze inne "japończyki" były, ale dobrymi opiniami cieszy się JapanMotors na Nasypowej, a z własnego doświadczenia powiem, że serwis koło naszego osiedla też jest dobry. Kiedyś znaleźli mi rzecz, której mechanicy z ASO nie mogli wyczaić (takie dziwne stuki). Tylko nie mówię o tym pierwszym przy stacji LPG, tylko o drugim w kierunku Żernik, za hodowlą kwiatków po lewej. Budynek obskurny, ale w środku fachowa obsługa