Zależy co padło... jeśli agregat to może nie opłacać się naprawa, jeśli tylko powiedzmy zasilanie agregatu to powinno wyjść tanio

Ja mogę polecić Electroluxa - jest to średnia klasa lodówek (Zanussi - niska, Electrolux - średnia, AEG - wysoka = a producent ten sam

) Polecam, bo mam kilkuletnią i tfu tfu nie mogę złego słowa o niej powiedzieć.
Jeśli będziesz kupować nową, to nie daj się naciągnąć sprzedawcy na lodówkę z dwoma agregatami, chyba, że wiesz, że często będziesz wyłączać powiedzmy zamrażarkę, ale dla normalnego używania to bezsens i strata kasy. Za to systemu no-frost zwłaszcza w wydaniu podwójnym (czyli góra + dół) nie oddałbym za nic

Jedyny lód w takiej chłodziarko-zamrażarce znajduje się w przeznaczonych do tego foremkach, a nie na ściankach

Jeszcze dodam, że w przypadku sprzętu AGD wszystko się strasznie szybko zmienia. Ja bym poszperał po forach internetowych, albo po Media Markcie, spisał fajne modele, potem wskoczył na skąpca lub ceneo i czytał opinie użytkowników - zwłaszcza tych, co od dłuższego czasu mają sprzęt, a nie od "tygodnia i są zachwyceni"