Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest śr gru 25, 2024 7:09 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: czw wrz 08, 2011 5:18 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
Witam serdecznie,
Informuję iż w naszym gabinecie (mniej więcej co dwa tygodnie w weekend) przyjmować będzie dr. Maria Masternak Piechula - homeopata, pediatra.
Przedmiotem wizyt będzie diagnostyka stanu organizmu urządzeniem o nazwie Oberon Metatron. Wszystkie informacje na temat tego urządzenia znajdziecie Państwo w internecie. Gabinet nie agituje i nie namawia do wizyt. Sami Państwo przeczytajcie opisy urządzenia i oceńcie czy warto przejść taką diagnostykę organizmu.

Ja ze swoim dzieckiem byłam na takim badaniu prawie 4 lata temu na Maślicach. Lekarka również była z Zielonej Góry. Szczerze powiem, że wyniki badań zignorowałam, bo wydawały mi się niedorzeczne...
Dopiero po dwóch latach i tak diagnoza do nas wróciła. Zrobiliśmy porządek i moje dziecko nie choruje zupełnie od półtora roku - z katarem i kaszlem włącznie.

Jeśli macie Państwo problem z dzieckiem, lub sami ze swoim zdrowiem i do tego jest problem ze zdiagnozowaniem chorób lub przyczyn złego samopoczucia, częstych infekcji, alergii itp, to nad taką formą badania się zastanówcie.

Badanie kosztuje 300 złotych i trwa około 3 godzin.

Chętnych proszę o telefon do gabinetu i umówienie wizyty.

Celowo nie podaję żadnych linków z opisem urządzenia, proszę samemu odszukać i uznać czy warto.

Nie jestem lekarzem i nie chcę zachwalać żadnych metod lekarskich, Pani Doktor tylko podnajmuje od nas gabinet.

Pozdrawiamy
Zespół Kobieta odNOWA
http://www.kobietaodnowa.pl

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.