Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest ndz sty 05, 2025 11:59 am

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Czy popierasz pomysł aby na naszym osiedlu pojawiła się reklama warzywaniaka, na okres max 3 miesięcy?
Tak 94%  94%  [ 16 ]
Nie 0%  0%  [ 0 ]
Wszystko mi jedno 6%  6%  [ 1 ]
Liczba głosów : 17
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Warzywniak
PostZamieszczono: pn gru 20, 2004 4:23 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Krzysztof Stefaniak pisze:
Ja rozmawiałem wielokrotnie z Panem, też należę do stałych jego klientów, mówię mu że to wymaga czasu, żeby ludziska się przekonali, a poza tym bardzo dużo osób robi zakupy w centrach handlowych, za jedny zamachem załatwiając wszystko. Poza tym jest pewien problem, który może zrażać jeszcze ludzi. Za mały asortyment. Pana na razie nie stać na większe i bardziej różnorodne zakupy, bo towar nie idzie, często się psuje i koło się zamyka. On ma jeden plus nie płaci za lokal i to może zdecydować o jego przetrwaniu, w czym my możemy oczywiście robiąc u niego zakupy mu pomóc. Ja na przykład dałem mu całą listę tego co chcę na święta. On mi załatwi, a ja bezstresowo i bez kolejek pójdę jutro albo w środę i sobie odbiorę. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. :D

błędne koło !
a pomysł z listą godny polecenia :!:

Tytuł:
PostZamieszczono: pn gru 20, 2004 4:29 pm 

za lokal może nie płaci czynszu - ale podnieśli mu za gospodarstwo. Gospodarstwo rolne ma inne stawki niż lokal usługowy. Więc za pow. sklepu płąci więcej. Niby nie dużo ale jak doliczyć wszystkie koszty działalności to mu się ledwo na zero bilans zamyka.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw sty 13, 2005 9:23 pm 

czy ktoś był po nowym roku w sklepiku warzywnym. Z reklamą na osiedlu nie wyszło bo wymagało to zgód i dodatkowych zabiegów.

Mam nadzije ze sklepik jest czynny. Byłem tam w sylwestra i nie było mowy o zamykaniu.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw sty 13, 2005 9:31 pm 
Awatar użytkownika

Lesław Dobrzyński pisze:
czy ktoś był po nowym roku w sklepiku warzywnym. Z reklamą na osiedlu nie wyszło bo wymagało to zgód i dodatkowych zabiegów.

Mam nadzije ze sklepik jest czynny. Byłem tam w sylwestra i nie było mowy o zamykaniu.

działa, działa. Żonka kupowała , chyba owoce i jajka (te cieszą się zasłużonym powodzeniem , bo smaczne). Warzywa ponoć są świeże we wtorki i czwartki !!!

Tytuł:
PostZamieszczono: pt sty 14, 2005 12:46 pm 
Awatar użytkownika

Ja bywam tam prawie codziennie, ruch jest niewielki 1 - 4 klientów dziennie, poza tym asortyment bez zmian, pojawiły się banany, pomarańcze i mandarynki oraz trochę nowych rodzajów jabłek. Na nowości nie mamy co na razie liczyć (problem z funduszami i podobno duże ceny na giełdzie po Nowym Roku - byłem na Hali Targowej i jestem w stanie w to uwierzyć, ceny obłędne). Pozdrawiam 8)

Tytuł:
PostZamieszczono: pt sty 14, 2005 1:21 pm 
Awatar użytkownika

Lesław Dobrzyński pisze:

Przeciez wydrukowanie paru kartek i powieszenie ich na tablicach ogloszen zadnych zgod nie wymaga.

Tytuł:
PostZamieszczono: pt sty 14, 2005 1:24 pm 

to proponowałem temu panu - i nawet chciał to zrobić ale nie wiem dlaczego zwątpił , wczesniej była propozycja postawienia większej tablicy przy wyjeździe z osiedla, a to musiało by być uzgodnione z p. Dulembą

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.