Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest pn paź 22, 2018 9:22 am

Strefa czasowa UTC+2godz.




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: tlenofon
PostZamieszczono: pt mar 14, 2008 2:59 pm 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn maja 10, 2004 12:12 am
Posty: 7555
Lokalizacja: C2 - 7
Mieszkaniec osiedla: Tak
nie wiem czy juz byl watek o tlenofonie/skype itp.

tez bylem sceptyczny ale to jest mistrzostwo!
na poczatku trzeba kupic bramke voip i mozna do niej podlaczyc tel stacjonarny.
to jedyny powazny wydatek - 99 zl

jakie korzysci:

1. zero abonamentu!
2. doladowanie konta przez net
3. polska 9 groszy za min. (tepsa chyba tyle nie daje)
3. nie trzeba miec wlaczonego kompa, zeby telefon dzialal
4. generuje sie nr identyczny jak stacjonarny, u nas z prefiksem 071
5. rozmowy za granice - np do niemiec 7 gr za min!
6. olewka tepsy :)
7. kontrola konta, wydzwonionych minut itp - po prostu w domu przed kompem
8. przy kupnie jednej bramki mozna miec dwa numery
9. ten drugi nr - po chyba oplacie 5 zl za mc moze byc nr faksu

_________________
http://www.swiezamieta.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: pt mar 14, 2008 7:22 pm 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt paź 29, 2004 9:48 pm
Posty: 1004
Lokalizacja: daleko
Mieszkaniec osiedla: Nie
Masz bramkę tlenofonu? Jak działa? Dobrze słychać i nic nie przycina? Ja na razie korzystam przez kompa, ale właśnie potrzeba non stop włączonego lekko mnie denerwuje...

_________________
Krzysztof vel kartrait


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: pt mar 14, 2008 8:14 pm 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt mar 30, 2004 4:57 pm
Posty: 1816
Lokalizacja: A6
Mieszkaniec osiedla: Tak
To jest standardowa bramka Linksys-a, z tlenofonem ma to tylko wspólnego, że jest zablokowana i nie można jej podłączyć do innych operatorów.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: sob mar 15, 2008 9:11 am 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn maja 10, 2004 12:12 am
Posty: 7555
Lokalizacja: C2 - 7
Mieszkaniec osiedla: Tak
wiesiek jak zwykle ma racje ;)

ale jesli korzystasz z bramki - znika problem wlaczonego kompa

nic nie przycina :)

_________________
http://www.swiezamieta.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: sob mar 15, 2008 11:09 am 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr lis 24, 2004 10:39 pm
Posty: 1491
Lokalizacja: F1
Mieszkaniec osiedla: Tak
Ja korzystam z PLfona i jestem zadowolony, zero zacięć, koszty prawie żadne i można podłączyć "stary" aparat. Polecam zajrzeć na http://www.plfon.pl


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: sob mar 15, 2008 12:18 pm 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: wt mar 30, 2004 4:57 pm
Posty: 1816
Lokalizacja: A6
Mieszkaniec osiedla: Tak
W tlenofonie też podłącza się stary aparat :)

Ale tlenofon nie jest jedyny, ogólnie porównanie rożnych ofert voip jest np. tutaj: http://etelefonia.pl/porownywarka.html


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: ndz wrz 30, 2018 11:07 pm 
Offline

Rejestracja: ndz wrz 30, 2018 11:05 pm
Posty: 1
Mieszkaniec osiedla: Tak
Jeśli oto chodzi to osobiście korzystam z softphone świetna sprawa taki telefon ip.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: śr paź 03, 2018 12:21 am 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: pn mar 29, 2004 1:38 pm
Posty: 1809
Lokalizacja: Vivaldiego 2 !!!
Chyba koledze należy się "złota łopata" :lol: :lol: :lol:

_________________
------------------------------------
Nie traktuj życia zbyt serio. I tak nie wyjdziesz z niego żywy
Cała Polska w Cieniu Śląska !!!

Obrazek


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: śr paź 03, 2018 9:08 am 
Offline

Rejestracja: wt mar 30, 2004 9:21 pm
Posty: 279
Mieszkaniec osiedla: Tak
rav pisze:
Chyba koledze należy się "złota łopata" :lol: :lol: :lol:


Zdecydowanie tak :D
Ja bym tego w życiu nie odkopał :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: śr paź 03, 2018 1:13 pm 
Offline

Rejestracja: śr kwie 18, 2018 11:22 pm
Posty: 7
Mieszkaniec osiedla: Tak
spamer - pierwszy post i od razu reklama


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł: Re: tlenofon
PostZamieszczono: pn paź 08, 2018 11:51 pm 
Offline

Rejestracja: pt sty 01, 2016 10:33 pm
Posty: 359
Mieszkaniec osiedla: Tak
zealot pisze:
spamer - pierwszy post i od razu reklama

Co z tego...
Post zgłoszony a nikt nie reaguje :(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group