Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest pn gru 23, 2024 9:10 am

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: pn paź 14, 2013 10:50 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
...

Ostatnio zmieniony pt kwie 03, 2015 8:29 am przez gracz, łącznie zmieniany 1 raz

PostZamieszczono: wt paź 15, 2013 9:10 am 

Panie To Ja, po raz kolejny pokazuje Pan żenująco niski poziom bez powodu obrzucajac ludzi epitetami, a w tej chwili sam Pan jest najwiekszym pieniaczem na forum. Jezeli nie przestanie Pan obrazac ludzi, to mysle ze znajdzie sie na tyle przykladow z Pana wypowiedzi i osob, ktore tez maja tego juz dosyc, zeby administrator mial powod do zablokowania Pana konta. Wtedy pojdzie Pan wyladowywac swoje stresy gdzie indziej.
Moze wpadnie tez Pan na coroczne zebranie ktorejs ze wspolnot, ktore tak ladnie Pan okresla (Łosie, Banda itp) i powtorzy Pan to tym ludziom prosto w oczy? Starczy Panu cywilnej odwagi?

Wracajac do tematu to:

1. Jezeli kogos nie stac na naprawe wlasnego samochodu albo mu się to nie opłaca, to co i rusz oglaszaja sie na osiedlu firmy/osoby, ktore zajmuja sie odplatna utylizacja takich egzemplarzy. Wystarczy jeden telefon a na wlasny koszt zlawetuja takie auto i jeszcze za nie zaplaca. Zostaje jeszcze komunikacja miejska.
2. Laweta nie kosztuje 500 PLN tylko ponizej 200, z dowozem do dowolnego mechanika w miescie (ja przynajmniej wiem to z wlasnego doswiadczenia, a nie wiem skad Pan to wzial)
3. Poza laweta mozna jeszcze wynajac chocby taksiarza, ktory wezmie takie auto na hol i te kilkaset metrow podciagnie do mechanika.
4. To, ze ktos ma auto za 2-3 tys, to nie znaczy, ze nie stac go na to, zeby wydac 15-20 pln miesiecznie na Assistance, w ktorym ma lawete za darmo, nawet z wlasnego parkingu.

Mi osobiscie ten fiat tam nie przeszkadzal, mimo ze juz bylo lekka przesada to jak dlugo tam kwitnie. Bardziej dziwilo mnie to, ze tyle uwagi poswieca sie temu fiatu na publicznej drodze, a nikt slowem nawet nie skomentowal Hondy Civic, ktora stala "porzucona" na jezdni obok warzywniaka 3 dni.

Przy okazji - ludzie siedza cicho, nie z powodu przytlaczajacej zasadnosci Pana argumentow, tylko dlatego ze juz dawno sie przekonali ze nie ma namniejszego sensu z Panem dyskutowac.

Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 2:07 pm przez Greq, łącznie zmieniany 1 raz

PostZamieszczono: wt paź 15, 2013 12:08 pm 
Awatar użytkownika

to ja pisze:
a tobie muszę tłumaczyć. intuicja was niestety dziewczyny zawiodła tym razem - nie zniżyłbym się do posiadania takiego złoma, a nawet jeśli, to już w dniu awarii bym auto zepchnął na osiedle i mógłbym sobie zaparkować za szlabanem bo mam pilota i nie muszę czekać aż się szlabany popsują i ktoś je otworzy. wystarczy trochę logicznie pomyśleć - to nie boli...

Mnie nic nie musisz tłumaczyć - nie Ty, Twoje żałosne argumenty i wypociny nie robią na mnie najmniejszego wrażenia.
GIZBERN - 100-procenotwa racja:)

PostZamieszczono: wt paź 15, 2013 7:49 pm 

...

Ostatnio zmieniony pt kwie 03, 2015 8:28 am przez gracz, łącznie zmieniany 1 raz

PostZamieszczono: wt paź 15, 2013 11:05 pm 

Madziarra ws. Twojej kobiecej ciekawości - a może kierowca Fiata chciał wskazać "nową drogę" poszukującym bez skutku miejsca do zaparkowania na osiedlu? Przecierał tym samym męsko całkiem nowy szlak. Może w ten sposób to analizować? Głębiej :D Pzdr

PostZamieszczono: śr paź 16, 2013 12:31 pm 
Awatar użytkownika

meteo_ pisze:
Madziarra ws. Twojej kobiecej ciekawości - a może kierowca Fiata chciał wskazać "nową drogę" poszukującym bez skutku miejsca do zaparkowania na osiedlu? Przecierał tym samym męsko całkiem nowy szlak. Może w ten sposób to analizować? Głębiej :D Pzdr

Ach jak tak obserwuję niektórych przedmówców to powiem tak "ciekawość (kobieca) to pierwszy stopień do piekła" :lol:
Nie zastanawiam się już nad tym, bo jak widać niewinne pytanie może rozpętać prawdziwa burzę. Skoro to jak otworzyłam temat to właśnie uznałam go za zakończony i definitywnie zamknięty :zamykam:

PostZamieszczono: śr paź 16, 2013 10:56 pm 

jak to juz koniec?? akcja sie rozwija bo fiat przestawiony w inne miejsce i to w liniach. Ups ciut krzywo :-)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.