Czy chcesz rozpocząć fascynującą przygodę z muzyką ?
Czy pragniesz spełnić swoje ukryte marzenie ?
A może chcesz podnieść swoje umiejętności i wiedzę z zakresu muzyki?
W takim razie to oferta dla Ciebie! Oferuję profesjonalną naukę gry na gitarze, pianinie lub keyboardzie w postaci spotkań w domu ucznia.
Swoją pasją, wiedzą muzyczną i umiejętnościami związanymi z gitarą i pianinem dzielę się od 2007 roku. Może gra na jednym z tych wspaniałych instrumentów stanie się z czasem Twoją pasją?
Mając doświadczenie i szeroką wiedzę muzyczną, poziom i sposób nauki dostosowuję do indywidualnych oczekiwań i potrzeb osoby uczącej się. Nauka może obejmować tylko grę na instrumentach lub grę uzupełnioną elementami teorii i historii muzyki.
Moje preferencje: - ukończona z wyróżnieniem Ogólnokształcąca Szkoła Muzyczna II0 w Bytomiu w klasie gitary. - ukończona w 2012 roku Akademia Muzyczna w Katowicach, na Wydziale Kompozycji, Interpretacji, Edukacji i Jazzu w klasie Kompozycji, dyplom z oceną celującą - obecnie studiuję dyrygenturę na Akademii Muzycznej we Wrocławiu - posiadam państwowe uprawnienia pedagogiczne.
Moje ważniejsze osiągnięcia na polu muzyki: - I miejsce w Międzynarodowym Konkursie Kompozytorskim „Janackuv Maj” w Ostravie, - I miejsce na XVIII Ogólnopolskim Otwartym Konkursie Kompozytorskim im. A. Didura w Sanoku, - nagroda Marszałka Województwa Śląskiego dla Młodych Twórców, - II miejsce (pierwszego nie przyznano) na V Międzynarodowym Konkursie Kompozytorskim w ramach Mikołowskich Dni Muzyki - wyróżnienie na VII Ogólnopolskim Konkursie Kompozytorskim im. T. Ochlewskiego organizowanym przez Polskie Wydawnictwo Muzyczne.
Współpracuję, jako dyrygent z Gliwickim Teatrem Muzycznym (dyryguję wybrane spektakle). Współuczestniczę w organizacji jednego z największych na Górnym Śląsku festiwalu im. Grzegorza Gerwazego Gorczyckiego. Mój utwór „Tęsknota za Pieśnią” został wydany drukiem przez Polskie Wydawnictwo Muzyczne i wszedł na stałe do annałów polskiej muzyki klasycznej.
Dotychczas prowadziłem działalność w rejonie Katowic i Tychów, z powodzeniem nauczyłem grać „od podstaw” ponad pół setki uczniów w wieku od 7 do 50 lat.
W najbliższej przyszłości osiedlam się na stałe w Siechnicach, licząc na to, iż będę mógł wciąż zaszczepiać ducha muzyki wśród mieszkańców Wrocławia i okolic.
Może i Ty znajdziesz się wśród nich?
Adresatem mojej oferty jest każda osoba chętna do rozpoczęcia przygody z muzyką, bez względu na wiek.
Telefon kontaktowy: 502775896
Zapraszam Cię do wspólnej i radosnej przygody z muzyką!
|