Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest sob gru 28, 2024 4:04 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: ndz kwie 25, 2010 9:19 pm 

Mieszkaniec osiedla: Tak
Witam,
Poszukuję osobny, która za opłatą odstąpi działkę ogrodową na "ROD Konwalia".
Informacja na prv.

Pozdrawiam
AniaGB

PostZamieszczono: sob maja 01, 2010 12:05 am 

Mieszkaniec osiedla: Tak
są (chyba) 3 wolne działki do wzięcia. nie ma już "konwalii" - ogród został połączony z ogrodem "jednosć", tym bliżej miasta. tam znajduje się zarząd (dojazd od ul. terenowej). można się do nich udać na rozmowę w soboty od 12:00 do 14:00. nie wiem czy już wszystko zostało zakończone (połączenie) i czy jednosć ma wszystkie dokumenty konwalii (tydzień temu nie mieli nic i nic nie załatwiłem...)

odradzam konwalię - nie ma tam prądu ani wody. są w sumie chyba 4 działające pompy (abisynki) na cały ogród więc nie dosć że namachasz się wajhą żeby napompować wody to jeszcze się nachodzisz z tą wodą... mało tego, jednosć ma w d...ie co się dzieje na konwalii i nic kompletnie nie robi (nikt nie kosi trawy na alejkach, nikt nie naprawia płotów itp. dodatkowo dowiedziałem się że ten teren jest przeznaczony pod budowę nowego osiedla, a częsć ogrodu będzie zabrana na potrzeby przebudowy drogi. na szczęsćie skończyły się miastu pieniądze i przed 2012 drogi nie będzie ale co potem? pierwszy rok będziesz karczować chwasty i dopiero w drugim cos tam wyrosnie (o ile zasadzisz) a wtedy każą Ci ją oddać - szkoda zachodu, ale jesli chcesz...

pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz.