Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest sob sie 23, 2025 6:35 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: pt sie 03, 2007 6:25 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
pimpo pisze:
extra... a jak wrócę w nocy do domu to zaparkuję chyba na balkonie

a parkingu u siebie nie masz?a jak nie ma miejsc to trzeba było sobie garaz kupic i po problemie. Albo kombinuj takie miejsce zeby nikomu nie przeszkadzac.Zreszta Pimpek co tak naprawde mnie powinno obchodzic ze ty nie masz gdzie stawac. no sam pomysl.idac twoim mysleniem auta stawiac beda po jednej i po drugiej stronie . A co , nie wolno im??
a tak na marginesie dobrze , ze nas wiecej niz w elfach. a nie wierze, ze kierowcom wyjezdzającym z wiosny te auta nie przeszkadzaja.

Pewna blondyna moderatorka
trzyma porządek naszego forka ;)

PostZamieszczono: pt sie 03, 2007 6:31 pm 
CPR Vertical Team
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Witam ponownie. Błędne założenie - ta droga nie należy do żadnej ze Wspólnot tylko do Archicomu, i to oni mieli plan, już dawno, postawić tam znaki o które toczy się ta batalia. Na ostatniej wycieczce do Archicomu potwierdzili nam te plany, więc pozwoliłem sobie korzystając z okazji napisać co wiem.

Odpowiadając więc na Twoje pytanie: Tak, będzie to zrobione za plecami mieszkańców, a i wręcz im na złość, jak wszystko co tu na osiedlu próbujemy zrobić. :?

Dla mnie EOT. Ewentualne skargi - do firmy Archicom. Ewentualne sygnały poparcia - również tam. Żeby jeszcze kurna za Archicom obrywać po głowie, no tak to jeszcze nie było... 8)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+2godz.