Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest ndz gru 29, 2024 5:14 am

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostZamieszczono: śr cze 27, 2007 12:03 am 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Kleo pisze:
Koneser - zgadza się, podkaszarki sieją. Ale tak, jak pisał Tomaszg - sieją najwyżej patyczkiem, kawałkiem kory itp. - słowem, niczym groznym. A przynajmniej tak wynika z moich obserwacji.

A no to zmienia troszke postać rzeczy. Inaczej o tym pisalas albo sie nie zrozumieliśmy.

PostZamieszczono: śr cze 27, 2007 12:35 am 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Tak czy siak szyba sie sama nie zbila, a ja w kosmiczne zbiegi okoliczności nie wierze, wiec pozostane przy swoim twierdzeniu ze to kosiarze.
Sam pracuje w uslugach i nie raz nie dwa naprawiałem coś klientowi z czym nie miałem nic wspolnego i nawet takim od ktorych juz nie licze na żadną kase. Ot tak dla podtrzymania przyjaznych stosunkow i zeby o mojej firmie sie dobrze mowilo w branży.
Szczerze powiedziawszy na tego rodzaju profesjonalizm liczyłem bo o uslugach AMD mialem dobre mniemanie i chyba nawet glosowalem za nimi :?

Niestety do rozwiazania mojej sprawy zostala powolana komisja złożona z ochroniarza, pana z kosiarka, pana Bartosza i jeszcze kogos. Niestety nie poznałem nawet nazwisk tych dżentelmenow. Komisja ta ustaliła że mam się cmoknąć. Jezeli uwazacie ze to jest profesjonalne swiadczenie uslug to cóż. Niech kazdy wyciąga własne wnioski. Ja tylko opisuje to co mi sie nie podoba. Takie moje zbujeckie prawo :)

Poniewaz proby polubownego zalatwienia sprawy spełzły na niczym chciałem znaleść jakiś dowod na to ze moje podejrzenia sa sluszne. Po to założyłem ten wątek! Myslalem ze moze ktoś widział jak panowie pracowali (wiem od jednego z sasiadow ze sie obijali a potem nadrabiali - no ale to za mało). Liczyłem na sąsiedzką solidarność. W koncu to może spotkać jutro Was, Wasze samochody, Wasze dzieci. Hmm nie udało - nikt nic nie widział trudno bede musiał sie cmoknąć. :evil:

Dziekuje wszystkim którzy mieli szczere chęci pomóc, wybaczam tym co silili sie na marne złośliwości. To nie było dobre na nie miejsce. Dalsza dyskusja jest bez sensu.
Wątek uważam za zamkniety!

No chyba ze zostanie przniesiony do HP i przezwany na Panie zarządco mam żal ...

PostZamieszczono: śr cze 27, 2007 7:46 am 
CPR Vertical Team
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Nie
Ania :) pisze:
koneser pisze:
AMD pisze:
Kosiarki posiadają wyrzut tylny - do kosza zbierającego.

skoro tylny to jak możliwe, że boczny? górny? skośny? no chyba, że tego kosza nie było lub był uszkodzony.

Trawa zbierana jest do kosza z tyłu. Nie wiem dlaczego wydaje Ci się, że gdy wirujące ostrze uderzy np. w kamyk, to nie ma prawa polecieć on w inną stronę? Przeciez nie jest tak lekki jak trawa, żeby zostać zassanym do kosza.

PostZamieszczono: śr cze 27, 2007 7:53 am 
CPR Vertical Team
Awatar użytkownika

koneser pisze:
Tak czy siak szyba sie sama nie zbila, a ja w kosmiczne zbiegi okoliczności nie wierze, wiec pozostane przy swoim twierdzeniu ze to kosiarze.
Sam pracuje w uslugach i nie raz nie dwa naprawiałem coś klientowi z czym nie miałem nic wspolnego i nawet takim od ktorych juz nie licze na żadną kase. Ot tak dla podtrzymania przyjaznych stosunkow i zeby o mojej firmie sie dobrze mowilo w branży.
Szczerze powiedziawszy na tego rodzaju profesjonalizm liczyłem bo o uslugach AMD mialem dobre mniemanie i chyba nawet glosowalem za nimi :?

Niestety do rozwiazania mojej sprawy zostala powolana komisja złożona z ochroniarza, pana z kosiarka, pana Bartosza i jeszcze kogos. Niestety nie poznałem nawet nazwisk tych dżentelmenow. Komisja ta ustaliła że mam się cmoknąć. Jezeli uwazacie ze to jest profesjonalne swiadczenie uslug to cóż. Niech kazdy wyciąga własne wnioski. Ja tylko opisuje to co mi sie nie podoba. Takie moje zbujeckie prawo :)

Poniewaz proby polubownego zalatwienia sprawy spełzły na niczym chciałem znaleść jakiś dowod na to ze moje podejrzenia sa sluszne. Po to założyłem ten wątek! Myslalem ze moze ktoś widział jak panowie pracowali (wiem od jednego z sasiadow ze sie obijali a potem nadrabiali - no ale to za mało). Liczyłem na sąsiedzką solidarność. W koncu to może spotkać jutro Was, Wasze samochody, Wasze dzieci. Hmm nie udało - nikt nic nie widział trudno bede musiał sie cmoknąć. :evil:

Dziekuje wszystkim którzy mieli szczere chęci pomóc, wybaczam tym co silili sie na marne złośliwości. To nie było dobre na nie miejsce. Dalsza dyskusja jest bez sensu.
Wątek uważam za zamkniety!

No chyba ze zostanie przniesiony do HP i przezwany na Panie zarządco mam żal ...

Daruj, ale pieprzysz bez sensu. Co tu ma do rzeczy sąsiedzka solidarność? Liczyłeś, że przyłączymy sie do zbiorowego linczu nad kimś, komu nic nie jesteś w stanie wykazać? Założyłeś ten wątek, żeby ktoś Ci pomógł odnaleźć przyczynę uszkodzenia. Nie udało się, więc daj już spokój kosiarzom, firmie AMD i cyklistom. Sąsiedzi nic nie widzieli, ochrona nie zadziałała, a kamery nic nie zarejestrowały, ale czy to powód, żeby mieć pretensje do całego świata, bo ten nie chce poprzeć Twojej wersji wydarzeń?

PostZamieszczono: śr cze 27, 2007 10:03 am 
Awatar użytkownika

może się znajdzie troche kitu do uszczelniania okien, zakleimy to dzirkę i po temacie :wink:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa UTC+2godz.