Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest sob gru 28, 2024 2:46 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 9:05 am 
Awatar użytkownika

proszę wystosuj pismo do zarządcy to nie otrzymasz żadnej jednoznacznej odpowiedzi , ile ja boi stoczyłam z Archicomem i zarządcą w sprawie co należy i za co odpowiada ochrona , szkoda gadać,
Postanawiam nie płacić za ochronę od każdego rachunku będę odciągała kwotę należną ochronie dopóty, dopóki nie odciągnę całej wartości wózka....A osobnym tematem będzie sprawa w sądzie , już teraz nie będzie mi nikt wstawiał pięknych słówek....
A co dostylovego to Tomaszu zapisuje cię jako pierwszego na czaty przy nowym wózku, i nie rób sobie człowieku jaj z powagi sytuacji, bo jak ci koty zginą to podniesiesz larum lub się ucieszysz. Dowcipniś!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 1:17 pm 

tomaszg pisze:
observ pisze:
darvid pisze:
Skandal....Po co jest ta ochrona?????Tylko powiem,ze np moj zaklad zrezygnowal z uslug firmy,ktora nas obsluguje wlasnie z tego pwowodu,ze nic nie robili,tylko...byli,,,,, :evil:

Sami mieszkańcy też są sobie winni każdy z poza Osiedla zna kod wejścia XXXX !!!!!, nikt nie patrzy czy za sobą zamyka drzwi wejsciowe itd.

Gratulacje Panie Andrzeju, szczyt przenikliwości. Niestety po raz kolejny mam wrażenie, że zależy Panu żeby narobić hałasu, nie żeby sprawę tą czy inną załatwić, czy żeby coś w jakimś temacie polepszyć.

Mnie nie trzeba pytać o kod dostepu lecz tylko trzeba pójść do przychodni lekarskiej dla małych dzieci i Pani pielęgniarka środowiskowa sama powie w jaki sposób wejść do klatki i wyśpiewa kod xxxx.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 1:23 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
Nie Ciebie nie trzeba pytać Ty sam oficjalnie (bez pytani) podajesz go na forum... Moim zdaniem problem nie polega na likwidacji kodów tylko na bezczynności naszej fikcyjnej ochrony! Najpierw "gumowy mściciel", teraz kradzieże wózków za chwilę złodzieje wyniosą nam meble z mieszkań i tez nikt tego nie zauważy.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 1:31 pm 
Awatar użytkownika

ela.m. pisze:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!FORUMKOWICZE POMOCY W SPRAWIE WÓZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!

LITOŚCI
http://czytelnia.pwn.pl/polszczyzna_na_co_dzien/

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 1:40 pm 
Awatar użytkownika

koneser pisze:

chyba nie miejsce i nie czas

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 1:55 pm 
Awatar użytkownika

miejmy nadzieję że kamery coś zarejstrowały
bo nie bardzo potrafię sobie wyobrazić rolę ochrony w tej konkretnej sprawie

...że niby wózek był wyprowadzany przez kogoś kto nie wyglądał na ojca / matkę?

wyjazd wózka z klatki to nie akt wandalizmu który powinien zmobilizować ochoronę do działania

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 3:22 pm 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Nie
Madziarra pisze:
Nie Ciebie nie trzeba pytać Ty sam oficjalnie (bez pytani) podajesz go na forum... Moim zdaniem problem nie polega na likwidacji kodów tylko na bezczynności naszej fikcyjnej ochrony! Najpierw "gumowy mściciel", teraz kradzieże wózków za chwilę złodzieje wyniosą nam meble z mieszkań i tez nikt tego nie zauważy.

co do mebli, to u mnie na klatce już jakieś stoją :) Nie wiem, czy ktoś nie ma siły ich wynieść na śmietnik, bo kupił sobie nowe, czy robi jakiś remont, ale stoją już ładnych parę dni. Oczywiście są tak fantazyjnie ustawione, że jakby ktoś musiałby wnieść obok tego mieszkania (lub na wyższe piętra) np. kanapę to musiałby się nieźle nagimnastykować. Mam nadzieję, że osoba ta czyta forum i przestawi te meble.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 3:37 pm 
Awatar użytkownika

OTÓŻ JEST PROBLEM ZE ZGRYWANIEM Z KAMER, A ROBI TO FIRMA TALEX.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 3:42 pm 
Awatar użytkownika

Ojciec Dyrektor pisze:
Madziarra pisze:

co do mebli, to u mnie na klatce już jakieś stoją :) Nie wiem, czy ktoś nie ma siły ich wynieść na śmietnik, bo kupił sobie nowe, czy robi jakiś remont, ale stoją już ładnych parę dni. Oczywiście są tak fantazyjnie ustawione, że jakby ktoś musiałby wnieść obok tego mieszkania (lub na wyższe piętra) np. kanapę to musiałby się nieźle nagimnastykować. Mam nadzieję, że osoba ta czyta forum i przestawi te meble.

Bosz... Ludzie to mają wyobraźnię :shock:

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 3:51 pm 

ela.m. pisze:
OTÓŻ JEST PROBLEM ZE ZGRYWANIEM Z KAMER, A ROBI TO FIRMA TALEX.

czyzby znow cos w stylu: :? "bara bara bara riki tiki tak...... :D (tusze,ze nie) Bo jak tak,to bylaby to "sciema nr 12",sprawdzona,skuteczna i prawie kazda firma ochroniarska "na zawolanie"moze miec problemy..a to cos sie nagle skasowalo,a to zabraklo pradu,a to przez omylke cos sie nie zgralo itd itp.."
Ktos ,kto poczyta nasze forum i na tej podstawie napisze ksiazke dostanie Pulitzera,ani chybi :lol:

PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 5:56 pm 
Awatar użytkownika

cÓŻ ZA PORZĄDEK NA KLATKACH SCHODOWYCH , NIE MA WÓZKÓW, CZYŻBY WSZYSCY POSIADACZE MALUCHÓW SIE WYSTRASZYLI, A CZEGO SIĘ BOIMY?? , CZYŻBY BRAK REAKCJI ZE STRONY OCHRONY ZDOMINOWAŁ TAKI OGROM MIESZKAŃCÓW, CÓŻ STRACH Z LUDZMI ZROBIŁ.

Tytuł:
PostZamieszczono: czw mar 22, 2007 6:47 pm 

Mieszkaniec osiedla: Nie
trochę chyba przesadzamy z tym strzeżonym osiedlem. Niektórzy już tak ufnie postępują, że może niedługo będą drzwi od domu na oścież otwarte zostawiać i żadać bezpieczeństwa. Pozostawianie rzeczy na korytarzu zawsze wiąże się z ryzykiem zniknięcia

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.