Jagodno

Forum osiedla Cztery Pory Roku
Dzisiaj jest czw gru 26, 2024 4:42 pm

Strefa czasowa UTC+2godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostZamieszczono: czw paź 19, 2006 8:10 am 

Mieszkaniec osiedla: Tak
to że niedaleko to wiem ale teraz i tak nie mam czasu żeby pojechać. chodziło mi o podanie przykładowych cen itp (dzięki Aga za PW) żebym mógł w odpowiedzi na ich ofertę np 150zł za osobę powiedzieć "a moja sąsiadka miała za 100zł" albo "a kiedyś było w menu to i tamto a teraz nie ma"... coś co by mi dało małą przewagę :)

pozdrawiam

Tytuł:
PostZamieszczono: czw paź 19, 2006 8:27 am 
Awatar użytkownika

Mieszkaniec osiedla: Tak
joskai pisze:
w środku zamek nie wygląda aż tak imponująco. widać ślady komunizmu i pewnego charakterystycznego dla mnie "stylu".
warto obejrzeć z bliska. to wcale nie jest daleko. :)

cóż jest to siedziba oddziału wrocławskiego stowarzyszenia historyków sztuki. ale i tak zamek jest w dobrym stanie, w przeciwieństwie do większości na Dolnym Śląsku. Są oczywiąście ściany przebudowy oraz materiałów a'la zgrzebne kryzysowe lata 80-te. ALe zdecydowanie go wole niż np. Krasków ze złoceniami;) w Wojnowicach jest przynajmniej jakis klimat, w Kraskowie niestety bije chlodem:)

Loth

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz.